ITALJET i pilot iz Forlìa potpisuju novi sporazum o suradnji u razvoju i postavljanju novog DRAGSTER-a.

Castel Guelfo di Bologna (BO), May 17th 2021

Andrea Dovizioso, svjetski prvak i vozač MotoGP-a, potpisao je ugovor o suradnji s ITALJET-om, povijesnim proizvođačem motocikala u Bologneseu, kako bi pomogao u razvoju novog Dragstera 125 / 200cc i bio ambasador marke za novi Dragster koji će uskoro debitirati na tržištu.

Odabrao ga je Massimo Tartarini, predsjednik i izvršni direktor Italjet Spa, da pokrije ovu ulogu veleposlanika i razvojnog pilota, Dovizioso podupire Tehnički tim dajući svoje znanje i dragocjeni doprinos testovima Dragstera u pretprodukciji.

www.italjet.hr

„Kad sam dizajnirao novi Dragster, zamišljao sam ga kao mali superbike za upotrebu u gradu. Skuter sposoban pružiti osjećaj pravog motocikla na stazi. " Tartarini komentira: „Želim da Dragster može iskazati sav svoj potencijal i biti najbolji u klasi: iz tog razloga sam mislio da se moram osloniti na neprikosnovenog protagonista Motorsporta, poznatog pilota u cijelom svijetu. Odmah sam pomislio na Andreu, osobu kojoj sam se uvijek divio, profesionalac i čovjek sposoban pogledati dalje ”.

Vozač Forlija, doista, izjavljuje: „Dragster je koncentrat energije. Kad sam to vidio prvi put, bio sam impresioniran. Drago mi je što s tehničarima doprinosim razvoju dijelova, kočionih sustava i motora. Detalji čine razliku, a detalji Dragstera vrlo su impresivni, za razliku od bilo čega drugog u ovom segmentu ”.

Dolazak novog “Urban Superbikea” koji je nedavno dobio nagradu za najbolji skuter na Međunarodnom indonezijskom salonu automobila 2021. (IIMS), a magazin Forbes odabrao za jednog od pet najboljih skutera koje morate voziti 2021. godine, već je iza ugla.

Uz brojne tisuće predbilježbi primljenih iz cijelog svijeta, čak i iz Japana, zemlja koja izuzetno cijeni motocikle, na ponos je Tartariniju, koji ima jasne ideje zašto Dragster stvara toliko entuzijazma.

Uvoznik i distributer za Hrvatsku i Sloveniju je tvrtka TEMBO, a više možete naći na njihovim službenim web stranicama: www.italjet.hr 

www.italjet.hr