Sportski skuter "par excellence", SR 50 R potvrđuje njegovu ulogu u kategoriji 50 kubika. Bitna ketegorija, učinkovit motor euro 4 norme stil upravljanja čine ga jedinstvenim.

Borbenost skutera Aprilie Motard za svakodnevu upotrebu. Opremljene motorom najnovije generacija. Aprilia SR 50 Motard je skuter koji donosi zabavu i sportski doživljaj u vaš dnevni ritual.

Aprilia SR 50 je supersport skuter već više od 20 godina, tradicija koja se nastavlja i danas zahvaljujući potpuno obnovljenom asortimanu, izgrađenoj oko modernog i tehnološkog 50cc dvotaktnog motora. S jedne strane, Aprilia SR 50 R, je beskompromisni sportski skuter s jednim vodeno hlađenim cilindrom Hi-Per2 Pro, a s druge strane, Aprilia SR 50 Motard je dizajniran za mlađe vozače sa svojom "zabavnom" dušom i opremljen isto zrakom hlađenom jedinicom. Oba motora, elektronički pogonjeni rasplinjači, usklađeni su sa standardom Euro 4, uz zadržavanje njihovih izvanrednih performansi.

  • APRILIA SR 50 R *

Kada je Aprilia pokrenula SR 50, bio je to epohalni trenutak u povijesti skutera od 50 cc. SR 50 je u stvari bio prvi svjetski skuter za supersport. Zahvaljujući kontinuiranom nizu tehnoloških nadogradnji, SR 50 je uvijek bio jedan od neupitnih mjerila za svoju klasu. Aprilia SR 50 ima važan prvih mjesta: bio je to prvi sportski skuter, prva Racing Replica, zatim tekućinom hlađen motot i još uvijek s dvije disk kočnice, prvih 50 cc s elektroničkim ubrizgavanjem i sada opremljen briljantnim Euro 4 jednocilindrični motor.

Zatim, naravno, postoji aspekt koji uistinu postavlja SR 50 osim svih ostalih - njegove karakteristike slične motociklima s kotačima velikog promjera, iznimno niskim profilnim gumama i kvalitetnim hidrauličnim sustavom ovjesa. Skuter koji se, u skladu s super sportskom prirodom, stalno ažurira u smislu tehničkog sadržaja i izgleda, baš kao i motocikl Hypersport  koji ga nadahnjuje.

Pogledajte više na stranici DISTRIBUTERA