Preuzeto sa: RideApart

LiveWire je cool, ali ispada da Harley ima još nekoliko električnih aduta u rukavu. Prema Američkom Uredu za patente i zaštitne znakove kojem je Harley-Davidson podnio prijavu 15. listopada 2019. godine, očigledno je da je "Rude Boy" zaštitno ime za predstojeći električni bicikl koji planira. 

Službeno, e-motocikl je na stranicama tvrtke postavljen kao "uskoro", ali se robna marka reklamira sve motore ove linije kao "lagane, brze i jednostavne za svakoga." Nije jasno hoće li se naziv Rude Boy upotrijebiti za bilo koju od konačnih verzija ovih prototipa - ili možda čak i kao sveobuhvatni naziv cijele linije e-bicikala u svom konačnom obliku. 

Zapravo, u ovom trenutku je samo nagađanje da se "Rude Boy" odnosi na 3 prototipa e-bicikla koja je Harley predstavio na godišnjem sastanku prodavača 2019. g. Puni naziv zaštitnog znaka prilično je nejasan i samo navodi na mišljenje da je namijenjen u vezi s "električnim biciklima", električnim dijelovima i dodacima za bicikle. Drugim riječima, to bi se moglo odnositi u vezi svega onoga što tvrtka želi objaviti u toj prilično širokoj kategoriji.

Čak i ako se gore prikazana fotografija na neki način uključi u zaštitni znak Harleyevog Rude Boy-a, posljednje verzije ovih e-bicikala vjerojatno se neće pojaviti u salonima prije 2021. godine. Mnogo toga se do tada još može promijeniti, ukključujući i naziv. 

Kao i uvijek, morat ćemo pričekati i vidjeti što se zapravo događa ako i kada HRB-ovi dođu na tržište.