MILANO, 5. studenog 2019. - Nakon nedavnog otkrivanja i-One X, standardne verzije ionex pametnog skutera i-One serije u Amsterdamu, KYMCO je predstavio svoju sportsku verziju, i-One DX na EICMA-i 2019, pokazujući opet svoju veliku privlačnost urbanog stila i funkcije koja je vozilu privukla ogromnu pozornost od svog predstavljanja.


NIU M1 Sport - akcijska ponuda


i-One je električni pametni skuter dizajniran s konceptom 3C u svakodnevnom životu. Ima jednostavan i moderan stil koji zrcali najnovije trendi gadgete. Nudi lako iskustvo vožnje u gradskim saobraćajnicama sa svojim kratkim međuosovinskim razmakom, laganim dizajnom i performansama skutera od 125cc ICE.

i One DX 01

Više dometa i veća brzina

Sportska inačica i-One serije, i-One DX ima bočni motor s zupčanikom dizajniranim motorom koji pruža obilnu snagu ubrzanja pri svim brzinama. S dvije izmjenjive Ionex baterije, i-One DX ima domet od 90 km pri brzini od 30 km / h i najvećoj brzini od 74 km / h, što je više nego dovoljno gradskim vozačima u svakodnevnoj uporabi.

Spretan, stabilan i siguran

i-One DX Sport dolazi s 12-inčnim gumama za bolju upravljivost i stabilnost pri velikim brzinama za ulično manevriranje. Opremljen je potpunim LED svjetlima za bolju energetsku učinkovitost i osvjetljenje vozila. Njegov uzastopni LED pokazivač omogućuje izvrsnu vidljivost noću kako bi se dodatno poboljšala sigurnost vozača.

i One DX 17

Lagana baterija, mala visina sjedala, velika ergonomija

i-One pridaje dodatnu pozornost ergonomiji i udobnosti vozača. Ima optimalnu veličinu vozila za potrebe gradskog prijevoza. Sadrži par Ionex baterija od 6 kg koje se vrlo lako uklanjaju i nose. Mala visina sjedala od 750 mm omogućuje svim vozačima da udobnošću i sigurnošću upravljaju skuterom.

Prostor za proširivu bateriju, fleksibilnost dometa i skladištenja

i-One je dizajniran s proširivim ležištem za baterije koji vozačima omogućuje prilagođavanje dometa i prostora za pohranu svojih vozila. Za svakodnevnu upotrebu vozači mogu postaviti samo jednu izmjenjivu bateriju umjesto dvije kako bi omogućili veći prostor za pohranu ispod sjedala. Za putovanja vikendom, vozači mogu ugraditi proširivi odjel za baterije i staviti dvije baterije kako bi stekli duži domet.

i One DX 14

Pametna tehnologija, dijeljenje i interakcija 

i-One je opremljen Noodoe IOT tehnologijom koja vozačima omogućuje uživanje u pametnom, praktičnom i personaliziranom iskustvu u vožnji. Noodoe pruža trenutne poruke, informacije o vremenu i prilagodljivu nadzornu ploču. Kad je baterija prazna, može putem navigacijske funkcije vozača dovesti do najbližeg mjesta punjenja.

Pored toga, 7. studenog u 18 sati u Milanu, Noodoe će službeno predstaviti svoju novu značajku "Noodoe putovanje" i omogućiti svim vozačima da nadograde svoju Noodoe aplikaciju. Noodoe Journey omogućuje vozačima da zabilježe svako putovanje i podijele svoju privatnu rutu i iskustvo putovanja s jahačima širom svijeta.

"Lansiranje i-One predstavlja još jednu prekretnicu KYMCO-a u dizajnu proizvoda gradskih električnih skutera", rekao je Allen Ko, predsjednik KYMCO-a. "Nastavit ćemo stvarati električne skutere s izvanrednim dizajnom, pametnom tehnologijom, više snage i dužim dometom za potrošače širom svijeta."


NIU M1 Sport - akcijska ponuda