100% električni

Piaggio 1 najavljuje novu generaciju e-skutera. Pripremite se za uživanje u gradskoj mobilnosti bez emisija, uz kvalitetu, tehnologiju i sigurnosne značajke koje su sinonim za Piaggio skutere, zajedno sa svime što biste očekivali od vrhunskih skutera. Svojim elegantnim dizajnom, profinjenom šasijom, izvrsnom upravljivosti, velikim dosegom i osobitom pažnjom posvećenom detaljima, jedan i jedini Piaggio 1 zna kada treba biti tih, a kada dopustiti svojim performansama da govore.

Električni skuter napravljen za tebe

Piaggio 1 dolazi u tri kombinacije baterija i motora. Standardna verzija doseže najvišu brzinu od 45 km/h s dosegom odo 55 km u ECO modu, odnosno do 43 km u Sport modu. Piaggio 1+ model ima veću bateriju s dosegom do 100 km u ECO modu, odnosno do 68 km u Sport modu, dok Piaggio 1 Active razvija brzinu do 60 km/h i ima doseg do 85 km u ECO modu, odnosno do 66 km u Sport modu.

Vožnja gradom nikad nije bila lakša

Piaggio 1 je u svakom pogledu skuter koji vozača stavlja u prvi plan, od trenutka kad ga pokrenete. Sustav pokretanja bez ključa dozvoljava vam da imate kod sebe daljinski te jednostavno na prekidaču na desnoj strani upravljača odaberete ECO ili Sport  način vožnje. Osmišljen kako bi bio štedljiv, ECO nudi veći doseg s maksimalnom brzinom od 30 km/h i progresivnijim ubrzanjem, dok Sport nudi pune mogućnosti motora i snažnije iskustvo vožnje.

Jednostavno punjenje

Punjenje baterije Piaggio 1 ne može biti lakše. U nekoliko sekundi uklonite bateriju te je uključite u standardnu utičnicu kod kuće, u uredu ili gdje god se zateknete. Baterija modela 1 teži svega 10kg i ima kapacitet od 1,4 kWh, dok baterije modela 1+ i 1 Active imaju 2,3 kWh te teže 15 kg. Baterije ne zahtijevaju održavanje te dolaze u kompletu s punjačem.

Tiha revolucija

Piaggio 1 pokreće elektromotor razvijen u Piaggiu, ugrađen na stražnji kotač što mu daje, čiste, kompaktnu liniju. Verzije 1 i 1+ opremljeni su elektromotorom stalne snage 1,2 kW, dok Active isporučuje 2 kW. Kombinacija lagane konstrukcije, napredne litij-ionske baterije i pametnog punjenja tijekom usporavanja nudi izvrsni doseg kod sve tri verzije, s do 100 km s jednim punjenjem koliko je moguće prijeći s verzijom 1+.

 

Svi modeli

motomondo

 

mtclogo