Prenosimo objavu Piaggio Grupe.

S dolaskom toplijeg vremena Piaggio je pripremio brojne novosti i pogodnosti.

U posebnoj ponudi u odabranim Piaggio salonima, Piaggio Beverly 300 može biti vaš već od 37.990 kn za gotovinsko plaćanje, a Piaggio Liberty 50 već od 17.490 kn.

Piaggio Beverly ističe se privlačnim dizajnom, sjajnim performansama, izvrsnim voznim osobinama i najvišim stupnjem sigurnosti, ne samo zbog velikih kotača, nego i svoje izvanredne šasije te sigurnosnih sustava ABS i ASR koji sprječavaju blokiranje i proklizavanje kotača.

Beverly 300 pokreće pouzdani agregat Quasar 300 s elektronskim ubrizgavanjem čije performanse jamče žustru gradsku vožnju te sigurna i udobna putovanja van grada.

Niska potrošnja goriva, veliki servisni intervali, bogati prtljažni prostor ispod sjedala samo su neki od aduta koji čine Beverly najprivlačnijim izborom za svakodnevno probijanje kroz gradske gužve.

Osim modela Beverly, koji je dostupan i u verziji s agregatom 350 po cijeni od 44.990 kn, Piaggio u segmentu gradskih skutera velikih kotača nudi i modele Liberty i Medley.

Potpuno obnovljen, model Piaggio Liberty dostupan je s agregatima od 50, 125 i 150 cm³, kako bi zadovoljio različite potrebe mobilnosti i zajamčio sjajne performanse, maksimalnu pouzdanost i iznimno niske troškove održavanja. Sada u odabranim Piaggio salonima možete dobiti do 1.500 kn popusta za model Liberty 50 te postati ponosni vlasnik već za 17.490 kn.

Piaggio Medley lagani je gradski skuter, potpuno opremljen i tehnološki napredan. Spaja prednosti laganog skutera velikih kotača s udobnošću i performansama velikog skutera. Pogonjen je i-get 125 i 150 agregatima s elektronskim ubrizgavanjem, vodenim hlađenjem i razvodom s 4 ventila. Medley 125 može biti vaš već od 25.990 kn , a Medley 150 već od 27.490 kn.

Odaberite vaš novi skuter kod ovlaštenog uvoznika i servisera MOTO MONDO