BURGMAN.

Ime je sinonim za luksuz na dva kotača. Za čitavu generaciju motociklista, BURGMAN je redefinirao iskustvo motocikla. Na nekad nezamislive načine, uskladio je performanse i udobnost. 

Sada napravite mjesta za BURGMAN-a 650. Kontrola nikad nije dolazila tako slobodno. Moć nikada nije tekla s takvom lakoćom. Svaki se pokret osjeća glatko i graciozno. 

Osjećaj je osnažujući. Na otvorenoj autocesti BURGMAN 650 krstari u svojoj klasi. Jednostavnost kojom ubrzavate, spuštate u niže brzine i manevrirate u prometu. 

STIL I DIZAJN

Iz svakog kuta, BURGMAN 650 prikazuje izvrsnu izradu, pametnu tehnologiju i vrhunsku kvalitetu koja je nastala u proizvodnji ovog umjetničkog djela na dva kotača. Dok vam oko prati veličanstvene crte tijela, vidjet ćete impozantni izraz moći i izgled okretnosti. Lijepo oblikovano tijelo stvara umjetničku interakciju svjetla i sjene. Pojedinosti poput oštro stiliziranih više-reflektorskih svjetala dodatno pokazuju originalnost i sofisticiranost BURGMAN-a 650. Pametan  čist raspored kontrola i instrumenata pomaže u postizanju vrhunske udobnosti. Svaki je detalj oblikovan i smješten tako da vas opušteno i potpuno kontrolira.