TEMBO ovlašteni distributer Peugeot Motocycles za Hrvatsku, nakon odličnih rezultata na domaćem tržištu, potpisao je Ugovor s Peugeot Motocycles o proširenju područja distribucije na Mađarsku, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru, Kosovo i Albaniju.
 
Time će Tembo postati važan regionalni igrač u distribuciji skutera, te namjerava već u ovoj godini značajno povećati prodaju i što je najvažnije proširiti prisutnost i pozicionirati  Peugeot motocikle u zemljama u kojima do sada nije bio prisutan ili nije imao uspješne distributere.
 
Srbija, Makedonija i Crna Gora već su otvorene i u suradnji s lokalnim partnerima prodaja je krenula, a u ostalim zemljama počinje proces traženja partnera za lokalnu distribuciju.
 
tembologo
 
TEMBO je s Peugeot skuterima u Hrvatskoj nakon samo nekoliko godina došao do značajnog udjela u tržištu, odnosno među prve četiri marke, a u segmentu 50 ccm među prve dvije marke. To je naravno prepoznato od strane Peugeot motocycles, pa je na nedavnom sastanku europskih distributera TEMBO dobio nagradu za najveći rast tržišnog udjela i nagrađen proširenjem distribucije na spomenuta susjedna tržišta.
 
peugeot motocycles logo