Legenda se nastavlja

 

TRKAĆA DUŠA VESPE

Tehnologija i putna namjena Vespe GTS susreću povijest i nagrađivanu sportsku tradiciju Vespe.

Nakon uspjeha prve verzije, ekskluzivna nova, numerirana, ali ne i ograničena serija, Vespa Sei Giorni preuzima štafetu i nastavlja fascinantnu priču o Vespi Sei Giorni iz 1951.

PORIJEKLO LEGENDE

Bila je 1951. godina i Piaggio trkaća momčad zapanjila je svijet utrka pobjedom nad off-road motociklima, na jednoj od najdužih i najprestižnijih utrka, zloglasno teškoj Sei Giorni Internazionale (6-dnevna međunarodna) u Vareseu, u Italiji. Vespa "Sei Giorni" koja je iz ove pobjede nastala i po njoj dobila ime, razlikovala se od standardnog modela većim spremnikom goriva, drugačijim štitom i uvećanim desnim bokom.

JEDINSTVENI, SPORTSKI IZGLED

Vespa Sei Giorni posveta je klasičnim Vespa modelima s prednjim svjetlom na blatobranu, upravljačem s vidljivom metalnom cijevi i poliranim vjetrobranom, ali bez oduzimanja svih prednosti koje nudi najnovija tehnologija.

Njen sportski duh naglašen je kontrastom između crnih elemenata i crvenih detalja, naljepnicom s brojem 6 koji se hrabro ističe na bočnoj oplati i jednostrukim sjedalom, homologiranim za dvije osobe. Zadnje, ali ne manje važno je "Special Edition" pločica koja nosi serijski broj kao podsjetnik na jedinstvenu prirodu ovog modela.

UDOBNOST I SIGURNOST

Vespa Sei Giorni posjeduje sve vrijednosti GTS modela po pitanju stila, udobnosti i sigurnosti, koje uključuju bogati prostor ispod sjedala te prirodnu poziciju sjedenja koja omogućava potpunu kontrolu vozila bilo na kraćim ili dužim putovanjima.

Serijska oprema uključuje USB utičnicu smještenu u pretincu ispod upravljača, ABS sustav za poboljšano kočenje, a prednji pokazivači smjera sadrže i LED žaruljice koje služe kao dnevno svjetlo.

 

Gdje kupiti

motomondo