Iako slični prethodnicima, novi NMAX 125 i NMAX 155 u 2021. ulaze dorađeni, opremljeniji i redizajnirani.

S novim LED prednjim svjetlom djeluju i atraktivnije i prestižnije, a uz to bi se nove oplate trebale pobrinuti i za bolju zaštitu od vjetra. Fino su dorađeni i pogonski agregati, opremljeni varijabilnim otvaranjem usisnih ventila, a iako su ostali na dosadašnjih 12,2, odnosno 15,1 KS, iz Yamahe poručuju da su ubrzanja i maksimalna brzina bolji nego dosad.

Istovremeno bi ionako niska potrošnja goriva trebala biti još manja, čemu pridonosi i stani-kreni sustav, a uz to je i spremnik goriva povećan za pola litre zahvaljujući novom čeličnom okviru, koji je ostavio više prostora u centralnom tunelu. U seriji dolaze kontrola proklizavanja i ABS, ali i beskontaktni ključ, a sad je u igri i veći LCD, na kojem se, preko MyRide aplikacije, prikazuju informacije o porukama i pozivima, dok se kasnije na pametnom telefonu mogu pregledavati informacije o stanju skutera, ali i telemetrijski podaci o vožnji.

Više o novim modelima NMAX 125 i NMAX 155 doznajte u aktualnom broju Moto Pulsa, a dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

2021 YAM G150 EU MDPBM5 DET 010 03 preview 1

www.motopuls.hr